En blog om livets små og store genvordigheder

Lagerreoler

I forbindelse med mit arbejde kom jeg i kontakt med et firma i Rødovre, der ikke bare sælger lagerreoler, men som også har en ualmindelig kompetent ejer, der har mere end 25 års erfaring med analyser og indretning af lagerreoler.

Lagerreoler

Lagerreoler er ikke bare lagerreoler. Der er utrolig stor forskel på bæreevne. En bæreevne, der ikke kun afhænger af lagerreolens kvalitet, men i høj grad også afhænger af spændet mellem og dybden af hylderne .

Det var morsomt at få en snak med Torben, som ejeren hedder, han ved mere om reoler end nogen jeg har mødt tidligere, og han bobler over af fortælleglæde. Man kan virkelig mærke at han brænder for det han laver.

Alle de spændende og rare mannesker jeg møde på min vej, det er noget af det bedste ved et udekørende arbejde. Ingen dage er ens og hver dag  beriger med ny indsigt og historier fra brancher, der ellers er mig fuldstændig ukendt. :-)

ToCa

Skal du have nye lagerreoler kan jeg kun anbefale dig at kontakte Toca. Torben er altid frisk til et uforpligtende besøg og rådgivning.

Leave a reply