En blog om livets små og store genvordigheder

Hvem er vi

tina

Tina: 15 år med en drikkende alkoholiker og 14 år med en ædru fortæller om et liv i bølgegang. At passe job, hjem, 2 drenge og en aktiv alkoholiker er en umenneskelig opgave. At få et forhold til at fungere, når han holder op med at drikke er hårdt arbejde.

Bent

Bent: En opvækst med en alkoholisk far og en mor, der var alkoholiker og pilleafhængig efterfulgt af 29 års samliv med et fælles ansvar for 2 drenges opvækst kombineret med 15 års druk og 14 års ædruelighed giver en vis erfaring ud i livets op og nedture.

 

Vi har arbejdet meget såvel indbyrdes som individuelt for at opnå et velfungerende forhold baseret på ægte kærlighed, gensidig respekt og personlig frihed.

Begge vores drenge på henholdsvis 16 og 23 år er harmoniske vidunderlige mennesker med ben i næsen med lige så skønne kærester.

At det er sådan, er ikke noget, der som stegte duer er fløjet ind igennem vinduet.

Vi har lært utrolig meget af de rutschebaneturer, vores liv har budt på, og hvert eneste bump har lært os at sætte pris på det, der er vigtigt, og at leve livet fuldt ud i harmoni med hinanden og vores omgivelser og – ikke mindst – med os selv!

Som alle andre familier oplever vi mindre behagelige sider af livet.

Vi har haft vores andel af skoleproblemer, dødsfald, arbejdsløshed og meget andet, men som regel er vi i stand til at tackle disse situationer.

Hvis du synes, det er lidt svært, er du meget velkommen til at skrive til os.

Du skal ikke forvente færdige pakkeløsninger eller eksperthjælp. Vi er bare et par som trods svære odds har formået, at få det til at fungere, og for os har det været gavnligt at dele med andre, og det vil kun være en berigelse, hvis vores erfaringer kan være en hjælp for andre.