tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Travlhed

Vi har ikke holdt vores løfte og fået skrevet på ugentlig basis, det beklager vi meget.

Men et eller andet sted er det positivt, for vi har haft ualmindeligt travlt med at få vores nye hjemmeside op at stå. Den er ikke helt færdig endnu, der mangler stadig noget billedbehandling og den sidste finpudsning, men den begynder da at tage form. 🙂


Som tidligere læsere vil vide blev Bent arbejdsløs for en tid siden, det gav så Tina “sparket” til at prøve at få sat en produktion igang, som hun en tid har haft lyst til at afprøve. Nemlig hjemmesideproduktion.

Vi er jo begge uddannede grafikere, så et eller andet sted lå det jo lige for. Overlapningen inden for de to felter er stor, det er meget de samme regler for æstetik og brugervenlighed, der går igen. Tekst og billedebehandling ligger også i lige linie i forhold til hinanden. Og Tina er bare god til de ting.

Så er der det tekniske, og der er der nogle rimeligt store forskelle. Den del er nok mest Bents stærke side. 🙂

Hvis du har lyst til at se hvor langt vi er kommet kan du klikke ind på http://www.synlighjemmeside.dk/
Menustrukturen er ikke helt på plads endnu, så det virker nok lidt rodet. I det hele taget er siden som sagt ikke færdig endnu, men vi vil da sætte pris på enhver form for feedback, så vi kan få tilrettet de uheldigheder, der måtte være, med det samme.

Vi skrives ved. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *