tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Jobsøgningskursus

Så kom brevet fra jobcentret. Indkaldelse til tvangskursus hos en privat udbyder. Hvor længe…

Misforstå mig ikke, efter 24 år på samme arbejdsplads og 30 år på arbejdsmarkedet, kan jeg da sikkert have gavn af at få lidt tips til, hvordan man søger job, men hvor længe….Jeg har haft de 6 ugers selvvalgtuddannelse, man som arbejdsløs har krav på at kunne deltage i. Derudover har jobcentret være så venlige at bevillige mig yderligere 3 ugers it kursus hos EUC syd. De koster kr. 800,- pr. uge.

Nu skal jeg så have et kursus i jobsøgning, men hvor længe….

Udover de kurser jeg har haft, kunne det være meget gavnligt for mine fremtidige jobmuligheder, hvis jeg kunne komme på 6 ugers kursus á kr. 750,- pr. uge. Jeg har imidlertid fået at vide, at det er usandsynligt at jobcentret vil bevillige mig dem oven i de 3 andre.

Nu skal jeg så på jobsøgningskursus i… 2 uger!

Mon ikke jeg så har lært at søge et job?

Jeg aner ikke, hvad Hartmann tager for disse kurser og jeg skal heller udbrede mig om indholdet, før jeg har været der, men jeg tvivler på, de gør det for 750,- kr. pr. uge, og jeg er 100% sikker på at skattepengene kunne bruges mere effektivt.

Jeg vil slutte af som jeg plejer: Kan I ikke bare give mig mine indbetalte skattepenge tilbage, så lover jeg, at det danske formyndersamfund aldrig hører mere fra mig!

One thought on “Jobsøgningskursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *