tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Jobsøgning

Det er ved at være et stykke tid siden, vi skrev sidst. Håber alle er kommet godt ind i det nye år.

Som det vil være tidligere læsere bekendt går jeg ledig og december måned har primært bestået af det ene afslag efter det andet. Alle roser min ansøgninger og CV, men de har desværre lige fået en ansøgning fra nogle, der matcher de ønskede kvalifikationer bedre.
Særlig et opslag, hvor de søgte fire til undervisning og motivering af ledige matchgruppe 4 og 5 med andre problemer end ledighed, gerne ved brug af skæve vinkler, havde jeg sat næsen op efter, men de havde også fået ansøgere, der passede bedre – de må satme have været gode! 🙂

Nu har jeg så søgt virksomhedspraktik hos Jobdk, Hartmanns og det lokale Jobcenter.

Jobcentret sendte det videre til beskæftigelse og arbejdsmarkedsforvaltningen, som foreslog jeg måske i stedet blev ansat med løntilskud i ½ år. Senere spurgte de så, om jeg var interesseret i en ansættelse på det lokale forsorgshjem eller misbrugscenter, så det kunne tyde på, at jeg trods mine bestræbelser på at undgå det, måske alligevel ender med at komme til at arbejde med alkoholikere og narkomaner. 🙂

Nu må vi ser, hvad der sker. Jeg holder jer opdateret.

Bent

Læs også tidligere indlæg om jobsøgningskursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *