tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Billig overnatning på ferien

Uanset om du søger en billig overnatning i tyskland i forbindelse med en kør selv ferie til Tjekkiet i sommerferien eller en billig overnatning i Norge, når du skal på skiferie eller en ferielejlighed til vinterferien i Florida, er søgning på internettet svaret.

Vores overnatninger i USA

Forrige år tog vi på vores livs vinterferie. Vi tog på et krydstogt i det Caribiske øhav, hvor vi med udgangspunkt i Miami sejlede til fem forskellige caribiske øer. Efterfølgende sluttede vi af med en uges ophold i en ferielejlighed i Florida, hvor vi blandt andet besøgte Universal Studios og Kennedy Space Center.

Oprindelig var det vores mening at besøge Disney World, men vores søn var på det tidspunkt 15 år, så da vi fik at vide, at Universal Studios var mere velegnet til teenagere, valgte vi det i stedet – men det er en hel anden historie. Det, vi gerne vil fortælle om her, er vores oplevelse af søgning efter hotel på internettet.

Spar 10.000,- kr.

Vi indhentede selvfølgelig tilbud fra forskellige rejsebureauer, men fandt hurtigt ud af at vi med ganske få timers forberedelse kunne spare over 10.000,- kr., og samtidig få en ferie, der var skræddersyet lige netop vores ønsker.

Så efter lidt research bestilte vi flyrejse, krydstogt, hotel overnatning i Miami South Beach og en ferielejlighed i Kissimmee nær Orlando via Internettet. Hvis vi fraregner den tid, vi altid bruger på at undersøge de rejsemål, vi gerne vil besøge, tog det vel alt i alt omkring 4 – 5 timer at ordne det hele – det er sgu da en meget god timeløn.

Nemt, billigt og trygt

Vi er normalt rimeligt friske på at prøve os frem, men når vi er på ferie med børn, skal det bare fungere, og det uanset om det er ferie med baby, badeferie med små børn eller aktiv ferie med teenagere. Vi har prøvet det hele, og det stiller krav til komfort og planlægning. Så vi var lidt spændte på, om det hele nu ville klappe, men alle betænkeligheder blev gjort til skamme. Det fungerede 100%.

Prisgaranti

Der er flere rigtig gode portaler, eksempelvis er hotels.dk verdensomspændende, og trods navnet tilbyder de alle former for overnatninger, du kan finde alt fra sømandshjem, over vandrehjem og ferielejligheder til de ypperste suiter på luksus hoteller. Oven i det hele garanterer hotels.dk at deres priser er de laveste, og hvis du finder samme hotel billigere, får du refunderet forskellen, det må siges at være service.

Kommentarer og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til selv at planlægge en ferie, eller du har erfaringer, du gerne vil dele med andre, er du meget velkommen til at skrive til os.


2 thoughts on “Billig overnatning på ferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *