tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Nyt design

Vi syntes det var tid til lidt nyt, så derfor vil gamle læsere se, at bloggen nu er i et nyt design – men indholdet er det samme!

Vi vil stadig skrive om stort såvel som småt og give vores til tider lidt krasse kommentarer til det, der rører sig i vores verden.

 

Hvad synes du om det nye design? Er der noget der halter eller ligefrem ikke fungerer? Loader siden som den skal?

Vi vil sætte overordentlig stor pris på din feedback! 🙂

6 thoughts on “Nyt design

  1. Jeg kan slet ikke se det der søgefelt i taler om som er småt. Ellers synes jeg det er ret fint hjemmeside designet er holdt så simpelt, især frækt med den der twitter knap der hænger i højre side 🙂

  2. Jeg synes generelt at det er en god og overskuelig side. En lille ting i min browser (Firefox): teksterne i venstre kolonne under nye kommentarer lapper ind over midtersiden.
    Jeg er nysgerrig – er det en WordPress template?

  3. jeg synes personligt at det ser meget godt ud… Måske kunne søgefeltet godt gøre lidt større hvis I virkeligt ønsker at folk skal bruge dette.

    1. Hej Anders og mange tak for din feedback!

      Du har ret i at søge feltet er lidt småt. Enten skulle søge \”knappen\” stå på en anden linje eller også skulle siden gøres bredere. Vi valgte dette kompromis, da der egentlig ikke var mange, der brugte det bredere søgefelt vi havde tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *