tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Samsung Galaxy S2

 

Så er den her Samsung Galaxy S2, den længe ventede opfølger til Samsung Galaxy S. Vi har ventet længe på at finde den helt rigtige SmartPhone.

Samsung Galaxy S2

Samsung-Galaxy-S2Ifølge alle anmeldere er det markeds absolut bedste SmartPhone med det bedste styresystem, den mest logiske brugerflade og ikke mindst de fedeste farver og bedste skærm.

Vi skal ikke komme ind på alle mulige nørdede detaljer. De keder os lige så meget som de antagelig keder dig.

Iphone

Som det vil være læsere bekendt holder vi frihedsfanen højt på denne side og vi mener under ingen omstændigheder, at nogen som helst skal bestemme, om vores telefon må vise Ekstra Bladets side 9 pige eller ej!

Så efter Mac slog ny rekord i hykleriets ti år og meldte ud, at de ville stå i spidsen for det hidtidige mest indgribende angreb på den menneskelige frihed og ytringsfriheden i form af censur på menneskers private ejendom, har en Iphone været helt ude af billedet.

Faktisk hænger MaCén i stuen i en mere end tynd tråd.

Nexus eller Galaxy

Når nu vi er færdige med Mac er det jo rart at konkurrenterne har givet dem baghjul og kan levere ikke mindre end tre forskellige modeller, der er Iphone overlegen.

Vi har længe svinget mellem en Samsung Galaxy S eller en Nexus. Begge har sine forcer og svagheder.  Nexus har det bedste og mest moderne styresystem, mens Galaxy er den bedste telefon.

Nu, hvor Samsung kommer med en opfølger til Galaxy, er vi imidlertid ikke tvivl. Det Nexus primært kan i forhold til Galaxy er noget, der hedder Near Field Communication, der kan overføre data, men som primært kan bruges til betaling i stedet for betalingskort. Det er helt sikkert smart, men det ikke udbredt i Danmark endnu, så det kan godt vente til næste gang, vi skal have ny telefon.

Prisen på Galaxy S2

Vi har undersøgt markedet og det billigste tilbud vi har kunnet finde er hos 3.

Der kan vi få en Samsung Galaxy S2 for i alt 4.342,00 kr. inkl. 10 GB data fri sms,mms og 6 timers taletid. Det lyder mere end rimeligt. Faktisk er det 1.300,- kr. mindre end for en Iphone 4

Det jo så oven i købet på 3’s net, der er Danmarks bedste. Og hvem vil købe en dyr fancy SmartPhone, og så sidde og hakke i det på et sekunda net?

Du kan læse mere om Samsung Galaxy S2 og andre SmartPhones her!

17 thoughts on “Samsung Galaxy S2

 1. Så er dens storebror jo også lige kommet på gaden, til nærmest lige så meget ros som Galaxy S2’eren. S2’eren vil for mig dog altid være speciel, da den bare var alle andre overlegne lige da den udkom 🙂

 2. Super fed anmeldelse. Jeg har faktisk lige bestilt en, og den burde komme i morgen! Jeg glæder mig hehe.

 3. Hvad så… Døde bloggen så ?? ;o)

  Hvordan går det med din test ?

  Har just erhvervet mig en Galaxy S2 idag, og er da interesseret i evt. tips/tricks og/eller faldgruber! :o)

  1. Hej Thomas

   Nej helt død er den ikke, men indrømmet den bliver lidt forsømt pt. vi har simpelthen for travlt. 🙂

   Det har også bevirket at vi ikke har fået fuldt udbytte af Galaxyen. Den kræver jo lidt tid at sætte sig ind i. Vi har dog fået hentet nogle apps og den del er nem.

   Den holder strømmen godt og mikrofon og højtaler er perfekt.

   Send endelig tips og faldgruber ind, du måtte falde over 🙂

 4. Der er altid så meget pladder om hvilken telefon der kan slå iPhpne og apple vs. google og alt sådan noget. Men der er jo ingen af dem der kan lave en telefonder der kan holde strøm mere end én dag, hvis man baruger den til arbejde. Det med om de er gode at ringe fra, eller smider opkalde eller hvad er heller ikke en prioritet.

  Jeg kunne godt tænke mig de fik fokus lidt væk fra 300.000 apps, og full web experience og alt det crap, og så lavede en telefon der er en telefon først og fremmest!

  Bagefter kan man så fokusere på alt det andet.

  1. Hej Palle

   Tak for kommentaren. 🙂

   Nu er det vel meget naturligt at apps og webexperience er et emne, når der er tale om en smartphone – det er jo ligesom det, der adskiller den fra en alm. mobil. 😀

   Når det er sagt, så skal de jo selvfølgelig opfylde de samme behov som en mobil.

   Personlig er jeg blevet overrasket over, hvor længe Samsung Galaxy kan holde strøm og hvor hurtigt den kan oplades. En klar forbedring i forhold til f.eks. Nokia E66.

   Kvaliteten af mikron og højtaler i forbindelse med samtale er også helt i top. Så summa summarum. Jeg er glad for min Samsung Galaxy både som telefon og som smartphone. 🙂

 5. En pris på den forkerte side af 4.000 – det er dælme også mange penge. Jeg tror jeg gav omkring 2000 kr for min Legend, og der var den vel at mærke lige kommet frem. Den efterfølgende Desire samt min anden Legend var heller ikke tæt på 4k.
  Anyways, bortset fra prisen, har jeg kun hørt godt om den!

 6. Den er for fed har lige fået min med posten idag. apple skal godt nok gøre meget ud af iphone 5 for at slåsamsung galaxy 2

 7. Nu er der gået godt og vel en måned, så lad os hører hvad i synes om telefonen 🙂

  Skal til at have ny telefon har haft en iphone og har nu en HTC så vil da gerne hører hvordan i synes den er efter et par uger med test 🙂

  1. Hej Rasmus

   Først, det er en fed smartphone!

   Når vi sammenligner med de IPhones folk i vores omgangskreds har, falder det absolut ud til fordel for Samsung Galaxy s2. Skærmen er meget bedre, farverne fremstår meget klart, lysfølsomheden er mindre og den reagerer upåklageligt på touch. Vi har ikke adgang til en HTC så i forhold til den bliver vi svar skyldig.

   Det er vores første smartphone og da det jo i realiteten er en computer, er det ikke helt nemt at finde ud af de mange muligheder. Så hvis man er ny på markedet må man påregne tid til at sætte sig ind i funktioner og muligheder.

   Hvis vi falder over nogle gode apps eller tips, vil vi helt sikkert skrive om dem her på bloggen 🙂

  1. Nu har jeg fået min Samsung Galaxy S II og har prøvet den sammen med en IPhone 4!

   I forhold til \”tryk\” er der ingen forskel, men skærmen og farverne på Samsung Galaxy S II er klart bedre end på IPhone. IPhone fremstår nærmest flad og kedelig i forhold. Selve skærm størrelsen er den samme, men til gengæld er Samsung Galaxy S II noget størrre end IPhone. Det er lidt en ulempe.

   Næste punkt på dagsorden er så at lære alle de, for mig nye, features at kende, det bliver vist et helt studie i sig selv.

   Men fed, det er den! 😀

 8. Hvordan er selve brugen af touchscreenen i forhold til Iphone? Er den mere eller mindre følsom og hvordan fungerer tryk i forhold til Iphone?

  1. I følge det jeg har kunnet læse mig frem til skulle Samsung Galaxy S2 være fuldt på højde med Iphone.

   Mere kan jeg desværre ikke sige, før jeg har haft begge to i hånden samtidig – hvilket nok vil ske om ca. 14 dage! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *