tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Glædelig jul og godt nytår

Den blog her bærer godt nok præg af en lidt for fortravlet hverdag.

Indrømmet, vi kommer langt fra med det antal indlæg, vi godt kunne ønske os, men det er på den anden side udtryk for et rigt liv, så vi skal vel ikke klage.

Det skal nu ikke afholde os fra at ønske alle læsere og ikke mindst bidragsydere en rigtig god jul og et godt lykkebringende nytår.

Tak for den livlige debat, der har været  og ikke mindst jeres mange gode kommentarer omkring import af kopivarer. Det ser nu ud til at der (næsten) er kommet en retstilstand på dette område, og det må vi jo alle kunne glæde os over.

At det stadig er og var en forkastelig måde de offentlige myndigheder behandler sine egne indbyggere på kommer vi jo desværre nok ikke helt af med ved samme lejlighed.

Endnu engang glædelig jul og godt nytår! 🙂

 

 

7 thoughts on “Glædelig jul og godt nytår

  1. Hej Tim

   Det kan du have ret i 😀

   Og der har ellers været nok at skrive om med tilbagetrækningsreform, nye regler på beskæftigelsesområdet, samt meget mere – men tiden den tid…

   Tak for hilsenen 🙂

  1. Hej Casper

   Tak for interessen og de pæne ord 🙂

   Nej helt død er den ikke, men vi har været lige lovlig arbejdsramt det sidste ½ år, så aktiviteten har ikke været på det niveau, vi gerne ville.

   Der er ellers nok at tage fat på, med alt det nye der sker efter regeringsskiftet. Nu må vi se om vi kan få lidt bedre tid.

 1. Hejsa
  Jeg har også først nu opdaget jeres blog og havde stor fornøjelse af at læse det om udestuen. Så også fra mig et forsinket godt nytår 🙂

 2. Hej Tina & Bent!
  Glædelig jul til jer også 🙂

  Jeg er lige begyndt at følge jeres blog og der er jo mange små guldkorn hist og her. Specielt jeres tips om ps3 kontrolleren var guld værd og skabte megen glæde herhjemme da julegaverne skulle testes af.
  Godt nytår og bliv endelig ved med at blogge 🙂

  mvh.
  Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *