tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Herrefrisør Kolding

I går besøgte jeg en kunde, hvis Facebookside lå nummer et i Google på søgningen herrefrisør Kolding. Han var lidt cocky, “Jeg ligger nummer et på herrefrisør i Kolding, det er gratis, andre betaler for det, hvorfor skulle jeg betale for det”.

Herrefrisør i Kolding

Men han spurgte dog også meget naturligt, hvordan det kunne være. Sandheden er, at mens der er utroligt mange – også for mange – frisører i Kolding, er der faktisk ikke en eneste af dem, udover ham, der er optimeret imod herrefrisør, og så er det jo rimeligt nemt at komme til at ligge nummer et og så med en Facebookside 🙂

Antal søgninger

I Kolding er der hver måned ca. flg. antal søgninger:

  • Damefrisør 10
  • Damefrisør Kolding 10
  • Frisør 110
  • Frisør Kolding 590
  • Herrefrisør 10
  • Herrefrisør Kolding 20

Bemærk at der er flere lokale søgninger end brede. En meget almindelig trend, så har du en lokal forretning, kan det altså godt betale sig at optimere mod dit loklaområde.

Afslutningvis skal det siges, at der, som du kan se af ovenstående, ikke er mange søgninger efter herrefrisør Kolding, men det er et godt eksempel på, at når du søgeoptimere, kan du hente meget ved at  tage de lavthængende frugter med.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *