tinaogbent.dk

En blog om livets små og store genvordigheder

Billige flybilletter

Ferien står for døren og igen har vi været på markedet for at finde billige flybilletter.

Her finder vi billige flybilletter

Vi har efterhånden forsøgt os med mange forskellige metoder til at finde frem til de billigste flybilletter. Du kan læse lidt om vores erfaringer her.

Naturligvis har vi gjort brug af de traditionelle rejsebureauer og pakkerejser, men dels er de som oftest alt for dyre, dels er de meget ufleksible. Særlig hvis du rejser alene stiger prisen hurtigt med tillæg for enkelt værelse med mere, og næsten alle rejser har en varighed á hele uger, f.eks. lørdag til lørdag i x antal uger.

Prisen stiger med periodens længde

Af ubegribelige grunde stiger prisen på en flybillet via rejsebureauerne voldsomt analogt med rejsens varighed. Ville du ikke tro, at omkostningerne for flyselskabet, og dermed prisen for en flybillet, ville være de samme uanset hvor lang tid der går mellem din ud- og hjem rejse? Men sådan er det i hvert fald ikke hos et traditionelt rejsebureau, så derfor er det sjældent dem vi benytter.

Fleksible flybilletter

Særlig i sommerperioden vil vi gerne afsted i længere og tid, og ved at benytte en af nettes mange søgesider for flybilletter kan vi finde meget mere fleksible ud- og hjemrejse flybilletter til nogle yderst konkurrencedygtige priser.

Skyscanner

Vi ved der er mange søgemaskiner og vi kan have overset en. Når det er sagt så er Momondo og travelmarket meget rost, men det til trods så foretrækker vi Skyscanner. Det gør vi dels fordi vi har en følelse af, at vi får præsenteret flere resultater, dels – og primært – fordi Skyscanner har en rigtig god brugerflade, hvor vi enkelt kan få et hurtigt overblik over afgange og ikke mindst priser i en given periode.

skyscanner

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *